Opvolger Apple iPhone SE (2020) wordt al in april 2021 verwacht


Tegenstrijdige berichten over de opvolger van de iPhone SE (2020). Dit model krijgt niet elk jaar een opvolger, en eerder ging het gerucht dat het niet snel een opvolger zou krijgen. Het Japanse MacOtakara heeft daar echter een andere mening over.

Met de lancering van de iPhone 12 mini kun je je afvragen of er nog wel behoefte is aan een opvolger van de iPhone SE 2020. De mini is kleiner, hij is krachtiger maar hij is ook duurder. En dan is er nog iets wat niet over het hoofd gezien mag worden; de verkoopcijfers blijven achter. Zeker in vergelijking met de iPhone 12 en 12 Pro / Max. En dus wordt de iPhone SE 2021 een stuk logischer.

Apple iPhone SE 2020 in het wit
De huidige iPhone SE 2020

Zoals MacOtakara denkt. Deze Japanse publicatie heeft vaak nauwkeurige voorspellingen gedaan over toekomstige Apple-producten. Ze denken zelfs dat een SE 2020 opvolger eerder zal komen dan verwacht. Mogelijk ergens in april. Volgens hun bron, een Chinese leverancier, zal de iPhone SE 2021 vergezeld worden door de tweede generatie AirPods Pro. Deze professionele oordopjes zullen een nieuwe behuizing krijgen. Hoe en wat is nog onbekend.

Weinig details bekend

Vooralsnog ontbreken er nog details, dus we raden je aan dit met een korreltje zout te nemen. Zeker omdat analist Ming-Chi Kuo eerder al voorspelde dat een iPhone SE 2021 niet in de eerste helft van 2021 werd verwacht. Kuo staat ook bekend om zijn accurate voorspellingen als het gaat om nieuwe Apple-producten. Het is slechts een kwestie van tijd voordat we weten wie er gelijk heeft. Opvallend is dat er tot nu toe nog weinig bekend is over de iPhone SE 2021


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel