Midrange Nokia 6.3 /6.4 toont zich voor het eerst


De opvolger van de Nokia 6.2 heeft zich voor de allereerste keer laten zien. Het is nog onduidelijk of het Nokia 6.3 of Nokia 6.4 gaat heten, maar het is wel duidelijk hoe het toestel eruit gaat zien.

Renders van de Nokia 6.3 (of is het de 6.4?) komen, zoals wel vaker, van @onleaks. HMD Global loopt achter met het uitbrengen van nieuwe Nokia telefoons. Het heeft zelfs een aantal modellen overgeslagen, wat de reden is dat sommige typenummers een extra cijfer omhoog springen. Dit gebeurde eerder met de Nokia 3.3. Ook dat model werd overgeslagen.

Nokia 6.3 of 6.4 in cyaan
De Nokia 6.3 (of 6.4)

De Nokia 6.3/6.4 krijgt een scherm met een V-vormige inkeping. Dit feit alleen al is vrij eigenaardig omdat een inkeping tegenwoordig bekend staat als ouderwets. Tegenwoordig is een ponsgaatje de norm. Zelfs de goedkope Nokia 3.4 heeft er een. De schermgrootte van de 6.3/6.4 is 6,45 inch, wat iets groter is dan de 6,3 inch van de huidige Nokia 6.2. Er schijnt een extra camera aan de achterkant te komen. Details daarover ontbreken nog. De vingerafdrukscanner lijkt te zijn verplaatst naar de voorkant. Mogelijk is deze geïntegreerd in het scherm.

Nokia 6.3/6.4 lancering

Wanneer HMD Global, de maker van Nokia-telefoons, deze 6.3/6.4 precies aankondigt en voor welk bedrag is nog onbekend. De bron verwacht ergens voor april.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel