Exclusief: Samsung Galaxy S21+ binnenkort in Phantom Green


Sneller dan verwacht komt Samsung met een nieuwe kleur voor zijn onlangs aangekondigde Galaxy S21-serie. De S21+ zal ook in het groen verkrijgbaar zijn, maar alleen bij Samsung zelf, zo hebben we zojuist vernomen.

Vorige week spotten we een verwijzing naar de Galaxy S21+ in 'Phantom Green' in Samsung's eigen webshop. Vandaag wordt het toestel echter ook genoemd op Samsung's eigen website. Helaas hebben we dat nog niet voor je, maar we hebben wel een hoop andere details.

Samsung S21+ Phantom Green
S21+ binnenkort in Fantoomgroen

Voorlopig komt alleen de S21+ in deze nieuwe kleur en zal exclusief verkrijgbaar zijn in Samsung's eigen eStore. Je kunt kiezen tussen 128 of 256 GB opslagruimte. Beide worden geleverd met 8 GB RAM-geheugen. Prijzen zijn respectievelijk €1049 (£949 en $1549) en €1099 (£999 en $1649).

De Samsung Galaxy S21+ is aangekondigd in 'Phantom Black', 'Phantom Silver' en 'Phantom Violet'. Via Samsung's eigen webshop is het toestel ook te bestellen in 'Phantom Red' en 'Phantom Gold'. Dit is de eerste keer dat Samsung exclusieve kleuren aanbiedt. Het is nog onbekend wanneer we precies 'Phantom Green' te zien krijgen.

Mystiek Groen

Groen is geen nieuwe kleur voor Samsung. Het bracht eerder de Note 20 in het groen uit, toen onder de naam 'Mystic Green'. En de S10 werd ook in het groen uitgebracht, maar toen onder de naam 'Prism Green'.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel