Exclusief: Samsung Draadloze Oplader Duo 2 en Pad 2 gespot


NieuweMobiel.NL heeft exclusieve beelden bemachtigd van de nieuwe Wireless Charger Duo 2. De meer vierkante duo-lader zal hoogstwaarschijnlijk samen met de Samsung Galaxy S21 serie worden aangekondigd. Naast de duo hebben we ook beelden van de nieuwe Wireless Charger Pad, bedoeld om 1 apparaat draadloos op te laden.

Samsung kondigde tegelijkertijd de S21, S21+ en S21 Ultra veel nieuwe accessoires aan. Zo hebben we eerder al veel hoesjes gespot, sommige met ruimte voor een S Pen. Maar vandaag leren we dat Samsung ook heeft gewerkt aan een aantal nieuwe draadloze opladers. Een opvolger van de Wireless Charger Duo EP-P5200 bijvoorbeeld. Die heeft naast een telefoon/TWS hoesje ook ruimte voor een smartwatch.

Samsung Wireless Charger Duo 2 met S21 Ultra
De Samsung draadloze oplader Duo 2 met S21 Ultra

Wat opvalt is dat de lader hoekiger is dan zijn voorganger. Dit geeft de draadloze duo-oplader een netter uiterlijk, ook omdat er geen teksten op staan. Hij wordt geleverd met een reislader en USB Type C-kabel en is verkrijgbaar in wit en zwart.

Samsung Draadloze Oplader Duo 2 Wit en ZwartSamsung Wireless Charger Duo 2 White and BlackSamsung Wireless Charger Duo 2 White and BlackSamsung Draadloze Oplader Duo 2 Wit en ZwartSamsung Wireless Charger Duo 2 White and BlackSamsung Wireless Charger Duo 2 White and Black

Draadloze Oplader Duo 2

Naast beelden van de Charger Duo hebben we ook beelden van de aankomende Wireless Charger Pad 2. Hiermee kan een enkel apparaat draadloos worden opgeladen. Net als de Duo is het een Qi-compatibele lader, maar hoe snel hij kan opladen is nog onbekend.

Samsung Wireless Charger Pad 2 Zwart met S21 Ultra

Op de afbeeldingen is te zien dat de Wireless Charge Pad 2 ook in het wit en zwart komt en een bijpassende kleur kabel en oplader. Prijzen zijn nog niet bekend maar zullen hoogstwaarschijnlijk op hetzelfde niveau liggen als de eerste generatie Wireless Charger Pad en Charger Duo 2.

Samsung Wireless Charger Pad 2 Black and WhiteSamsung Wireless Charger Pad 2 Black and WhiteSamsung Wireless Charger Pad 2 Zwart-witSamsung Wireless Charger Pad 2 Zwart-witSamsung Wireless Charger Pad 2 Zwart-wit

De opladers worden waarschijnlijk op donderdag 14 januari officieel aangekondigd, samen met de hele S21-familie. Dit zou ook het moment kunnen zijn waarop we de Smart Tag te zien krijgen; een tracker voor je bezittingen zoals tas of sleutels.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel