Officiële afbeelding toont Motorola edge S met lanceerdatum


Op dinsdag 26 januari 2021 lijkt Lenovo een nieuw Motorola-toestel aan te kondigen. We hadden deze edge S met codenaam Nio al eerder gezien, maar een exacte lanceerdatum ontbrak toen nog.

We noemden de Motorola edge S eerder een verwarrend toestel. Dat komt omdat het nogal lijkt op de eerder aangekondigde Moto G 5G Plus en mogelijk alleen in China wordt verkocht. Die laatste optie wordt alleen maar versterkt met deze afbeelding die vandaag is vrijgegeven. Het toont een datum in het Chinees: 2021-1-26 en zelfs een tijd: 19:30.

Net als eerder vrijgegeven afbeeldingen zien we een toestel met 3 of 4 camera's aan de achterkant met een glanzende afwerking. De 'edge s' zal naar verwachting draaien onder Qualcomm's nieuwe Snapdragon 870 processor die qua prestaties tussen de high-end 888 en het vorige vlaggenschip in zit; de 865. In theorie dus een echt vlaggenschip. De persoon die bovenstaande tweet plaatste meldt dat het toestel wereldwijd zal worden uitgebracht. De verwachting is echter dat het toestel buiten China onder de Moto-serie zal worden uitgebracht.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel