Samsung plant Unpacked-evenement voor 14 januari 2021

Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra binnenkort aangekondigd


Nadat de datum al vele malen is genoemd als mogelijke lanceerdatum voor de Galaxy S21 serie, heeft Samsung deze nu eindelijk bevestigd. De Galaxy S21, de S21+ en de S21 Ultra worden officieel op die datum aangekondigd.

Samsung heeft haar uitnodiging via Twitter verstuurd. "Je ervaring zal nog epischer zijn op 14 januari", luidt het. Er is ook een animatie, zij het wat wazig. Dit is waarschijnlijk de vernieuwde cameramodule van de S21 en de S21+. De S21 Ultra heeft, zoals we nu weten, een nog groter eiland met meer modules.

Samsung Unpacked Event 2021
Samsung begint het jaar met een Unpacked Event

Als vaste kijkers verwachten we niet veel spektakel; alles van het trio lijkt al uitgelekt te zijn. Zo wordt verwacht dat de S21 met plastic achterkant een lagere prijs krijgt, de S21+ heeft een glazen achterkant en is voorzien van een grotere accu en de S21 Ultra is het ultieme vlaggenschip met indrukwekkende camerafuncties en S Pen-ondersteuning. Het laatste nieuws over de Ultra gaat overigens over diezelfde S Pen.

S Pen-ondersteuning

Volgens WinFuture komt Samsung met een aparte accessoire voor het toestel. Het zou gaan om een hoesje waarin je ook de S Pen kunt opbergen. Voor een bedrag van 40 euro kun je de S Pen ook los kopen, maar dan moet je wel nadenken over waar je hem wilt opbergen. In het toestel, zoals een Galaxy Note, is niet mogelijk.

Alle details zullen op 14 januari duidelijk worden. Het evenement begint om 16:00 CET en is online te volgen via samsung.com.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel