Opvouwbare Motorola razr 3 krijgt naar verwachting high-end processor


Lenovo lijkt van plan om de nieuwste Motorola razr uit te brengen als een high-end vlaggenschip. Eerdere edities waren uitgerust met mid-range specificaties maar een hoog prijskaartje. Volgens dit rapport zal de aankomende razr 3 de eerste razr zijn met een high-end mobiele processor.

De Motorola razr (2019) en de razr 5G werden best goed ontvangen. Ze waren alleen een beetje duur. Je kreeg vooral mid-range specificaties voor een high-end prijs. Dat kwam grotendeels door het flexibele scherm, dat voor Lenovo duur is om aan te schaffen. Dat maakte de keuze voor mid-range componenten zoals de camera en processor wat twijfelachtig.

Motorola razr colors
Motorola razr; nostalgisch aan de buitenkant, modern aan de binnenkant

Zoals gezegd gaat dat veranderen vanaf de razr 3. Want die krijgt naar verwachting een Snapdragon 8 Gen 1; de nieuwste chipset die Qualcomm momenteel te bieden heeft. XDA Developers, de bron van dit verhaal, meent verder dat de Motorola razr 3 zal worden uitgerust met een 6,7-inch FHD-scherm zonder inkeping. Dit keer zal Lenovo gebruik maken van een gaatjesperforatie. De verversingssnelheid zou tot 120Hz gaan.

Ook camera-verbeteringen

Qua camera's verwachten we een 50MP hoofdcamera en een 13MP ultra-groothoek. De selfiecamera zou een 32MP camera zijn. Het toestel draait naar verluidt Android 12 out of the box met tussen de 6 en 12GB RAM geheugen. Wanneer het toestel het daglicht zal zien is niet bekend. Eerdere modellen werden altijd aan het eind van het jaar aangekondigd, behalve in 2021; dat jaar werd overgeslagen.

Ontvang een e-mail wanneer de razr 3 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel