Asus ROG Phone 5 gespot in het wild, wordt aangekondigd op 10 maart


Asus heeft een opvolger klaar voor de ROG Phone 3. Niet de ROG Phone 4, want 4 wordt in China beschouwd als een ongeluksgetal, dus we gaan meteen door naar de ROG Phone 5. Die is niet alleen in het wild gespot, we weten ook wanneer hij officieel zal worden aangekondigd.

De Asus ROG Phone 5 zal op 10 maart worden aangekondigd. Asus heeft die datum op zijn website vermeld, samen met een aftelklok. Vanwege het tijdsverschil kunnen Amerikanen aan de oostkust het toestel al op 9 maart verwelkomen. Hands-on beelden van de ROG Phone 5 verschenen onlangs op YouTube

Deze video toont een tweede scherm aan de achterkant van het toestel dat kan worden gebruikt voor meldingen. Maar Asus is ook vrij om er visuele effecten op weer te geven. Wat de andere specificaties betreft, kunnen we alleen maar gissen. Het is mogelijk dat het scherm aan de voorkant iets groter zal zijn, maar we denken dat veel van de functies van de Asus ROG Phone 3 hetzelfde zullen blijven. Simpelweg omdat ze al erg high-end waren.

Asus ROG Phone 5 specificaties

Denk dus aan een AMOLED-paneel met hoge verversingssnelheid, een 6000 mAh batterij maar die wellicht sneller op te laden is, veel RAM-geheugen en natuurlijk de nieuwste en nieuwste Snapdragon-processor van Qualcomm. Dat zou dan de Snapdragon 888 moeten zijn.

Asus staat er ook om bekend zijn ROG Phones te lanceren met interessante accessoires. Daar hebben we nog niet veel over gehoord, dus misschien heeft Asus 10 maart wel een verrassing in petto.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel