Foto's opgedoken van onaangekondigde Motorola Moto G30 en E7 Power


Motorola staat naar verluidt op het punt om binnenkort enkele nieuwe smartphones aan te kondigen. WinFuture heeft de hand weten te leggen op enkele afbeeldingen van de aankomende Moto G30 en de E7 Power. Beide grote maar vooral betaalbare telefoons.

Volgens Ronald Quandt van WinFuture krijgt de Moto G30 de meest uitgebreide specs van de twee. Dit 6,5-inch toestel beschikt over een Snapdragon 662-processor met 6GB RAM en 128GB opslagruimte. 5G zit er helaas niet bij dus we hebben het hier over een instap-middenklasser.

Motorola Moto G30
De aankomende Moto G30

Aan de achterzijde van de G30, vinden we een viervoudig camerasysteem tot 64MP. Naast een primaire lens past Motorola een ultra groothoek, diepte en macro lens toe. Motorola is nog niet klaar voor het opgeven van het geheugenkaartslot en je kunt de Moto G30 dan ook gewoon uitbreiden met een microSD geheugenkaart. Tot slot is de batterij een royale 5000 mAh die je via een USB-C kabel kunt opladen.

Motorola Moto E7 Power

Dan komt Motorola binnenkort ook nog met de E7 Power. Afgaande op de naam lijkt dit een toestel te zijn met een op een nog grotere accu. Groter dan de Moto G30. Maar dat blijkt niet het geval te zijn. De E7 Power krijgt dezelfde 5000mAh grote batterij. Dus we zien niet echt de reden van het bestaan van deze telefoon.

Motorola Moto E7 Power in het rood
En de Moto E7 Power in het rood

Afgaande op de andere specificaties, lijkt het een budget telefoon te zijn. Zo beschikt hij over een HD+ scherm, 13+2MP camera en een Helio G25 processor. Het instapmodel Moto E7 uit 2020 is ook uitgerust met deze chipset.

Prijzen en beschikbaarheid G30 en E7 Power

Zowel de Moto G30 als de Moto E7 Power zijn nog niet officieel aangekondigd. Op het scherm van een van de toestellen staat wel de datum "3 april" dus misschien is dat een goede indicatie. De bron schat dat de E7 Power een vanafprijs van 150 euro zal hebben.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel