DxOMark test audio onaangekondigde Asus ROG Phone 5


Fabrikanten sturen hun nieuwste telefoons vaak naar DxOMark om ze te laten testen. Maar meestal zien we de resultaten pas na de officiële aankondiging. Deze keer niet, want nog voordat Asus hem officieel heeft onthuld, krijgen we de ROG Phone 5 te zien.

DxOMark os bekend om het testen van camera's, beeldschermen en sinds kort ook audio. Voor de Asus ROG Phone 5 hebben ze dat laatste getest. En de nog onaangekondigde ROG Phone 5 deed het behoorlijk goed: DxOMark kent zelfs zijn hoogste score ooit toe. Zowel bij het afspelen als bij het opnemen van geluid behaalt de telefoon de hoogste scores ooit. Op het gebied van maximaal volume blijft hij een beetje achter.

Asus ROG Phone 5
De Asus ROG Phone 5

Nu, de Asus ROG Phone 5 wordt pas op 10 maart officieel aangekondigd, dus het is een beetje vreemd dat DxOMark nu al zijn bevindingen met ons deelt. En zelfs een foto plaatst. Qua uiterlijk verschilt het toestel niet veel van zijn voorganger; de ROG Phone 3. De cameramodule is iets hoger, maar er lijken nog steeds 3 camera's gebruikt te worden en de balk bovenin het scherm is ook intact gebleven. Asus ROG telefoons zijn vooral gericht op gaming. Zo heeft het scherm hoge verversingsfrequenties en is de processor overgeklokt.

Asus ROG Phone 5 specificaties

Nieuw voor de ROG Phone 5 lijkt het secundaire scherm aan de achterkant te zijn. De ROG Phone 3 gebruikte alleen een verlicht RGB-logo, maar de '5' krijgt in dat opzicht meer functies. Andere verwachte specificaties zijn een Snapdragon 888 processor en een 6000mAh batterij.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel