Samsung onthult stilletjes instap Galaxy A11


Ondanks al het Corona-nieuws, worden er ook mobiele telefoons aangekondigd. Niet met de gebruikelijke toeters en bellen zoals deze Galaxy A11 bewijst. Het is een instaptelefoon met grote batterij maar kleine prijs.

Samsung heeft niet eens de moeite genomen voor een officieel persbericht, dus we denken dat de Galaxy A11 wel goedkoop moet zijn. We kennen de definitieve prijzen nog niet, dus we gaan er maar van uit. Immers, de Galaxy A10 was ook een goedkope smartphone. Ondanks die lage prijs is deze A11 voorzien van een groot 6,4 inch scherm dat ondanks de TFT-technologie zelfs een ponsgaatje in het hoekscherm heeft.

Samsung Galaxy A11 kleurenoverzicht
De Samsung Galaxy A11 in rood, blauw, wit en zwart

Een echt Infinity O-Display dat je ook op de (veel) duurdere vlaggenschepen vindt. Wat de Samsung Galaxy A11 ook gemeen heeft met duurdere vlaggenschepen is de hoeveelheid camera's. Aan de achterkant vinden we er drie; een 13 megapixel hoofdcamera, 5 megapixel ultra groothoekcamera en een 2 megapixel dieptecamera. Aan de voorkant zit een 8 megapixel camera met een redelijk heldere f/2.0 lens. De batterij heeft een ruime capaciteit van 4000 mAh en er is zelfs 15 Watt aan snelladen beschikbaar. Dit is niet een vaak geziene functie in deze prijs. Er is ook een vingerafdrukscanner, maar gezichtsherkenning werkt ook.

Verwacht de A11 in zwart, wit, blauw en rood voor een nog aan te kondigen prijs.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel