Toekomstige POCO X3 Pro gezien vóór aankondiging


Nog voor de eigenlijke onthulling krijgen we een glimp te zien van de aankomende POCO X3 Pro. Het volgende POCO toestel zal officieel worden aangekondigd op maandag 22 maart 2021, maar we hoeven niet meer te wachten tot dan.

Uit de afbeelding hieronder wordt duidelijk dat de POCO X3 Pro in ten minste drie kleuren zal uitkomen; zwart, brons en blauw. Volgens Ishan Agarwal, zullen die de namen 'Phantom black', 'Metal Bronze' en 'Frost Blue' krijgen.

POCO X3 Pro renders

Op de persafbeelding is ook duidelijk te zien dat op de achterkant van de X3 Pro niet minder dan 4 verschillende camera's zijn te vinden. De lay-out is misschien een beetje ongebruikelijk, maar het geeft het toestel wel een aparte look. Als we inzoomen, kunnen we '48MP AI Super Camera' lezen. Dat is geen record; de POCO X3 Pro heeft een 64MP camerasensor. Toch hoeft dat niet veel te zeggen over zijn toekomstige prestaties. Het is immers niet de hoeveelheid pixels die telt, maar wat je ermee doet.

Snapdragon 860

Eerdere geruchten spraken over een AMOLED-scherm met een maximale verversingssnelheid van 120Hz en een scherpe Full HD + resolutie. Binnenin zouden we de Snapdragon 860 vinden. Het enige probleem is dat Qualcomm die processor nog moet aankondigen. We houden dus nog even een open mind als het gaat om de definitieve specificaties van de POCO X3 Pro. Maandag 22 maart weten we het zeker.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel