Evan Blass lekt volledige Huawei P40 line-up


Waar zouden we zijn zonder Evan Blass? Waarschijnlijk ook thuis, maar zonder enige informatie over aankomende telefoons. Van de Huawei P40 serie bijvoorbeeld. Hij heeft net de hele line-up gepubliceerd.

De officiële lancering van de Huawei P40 staat gepland voor 26 maart. Er wordt gezegd dat het een online evenement is, dus we hebben goede hoop dat het niet geannuleerd wordt. We hoeven echter niet te wachten op officiële persberichten tot die tijd. Evan Blass publiceerde zojuist onderstaande afbeelding van de volledige line-up.

Huawei P40 line-up

Het is misschien niet meteen duidelijk, maar het gaat om de P40, P40 Pro en P40 Pro PE (Premium Edition) in alle kleurvarianten. De eerder aangekondigde P40 Lite zit niet in dit familieportret en ligt in sommige landen al in de winkels.

P40 specificaties

Nu we weten hoe de P40-serie eruit gaat zien, is het tijd voor wat specificaties. De Huawei P40 zal worden uitgerust met drie camera's aan de achterkant, waaronder een 52MP hoofdcamera, 40MP ultra wide camera en een telefoto camera met 3x optische zoom. Hoe groot deze laatste sensor is, weten we (nog) niet. De Huawei P40 Pro krijgt een dieptecamera en heeft een periscooplens met 5x zoom in plaats van 3x optische zoom. De P40 Pro PE heeft zelfs 5 camera's, al is het onduidelijk waar die laatste voor dient.

#VisionaryPhotography

Het moge duidelijk zijn dat Huawei zich met de P40 vooral richt op fotografie. Dit blijkt ook wel uit de hashtag die ze gebruiken; #VisionaryPhotography. Zoals gezegd wordt de P40 serie 26 maart verwacht via een online evenement. De modellen worden niet geleverd met Google diensten en zullen in plaats daarvan gebruik maken van Huawei's eigen AppGallery.

(via)


Prijsvergelijker Huawei P40
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Refurbished.be
Black Zo goed als nieuw
€ 421,00 € 421,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P40


Prijsvergelijker Huawei P40 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Refurbished.be
Black Licht gebruikt
€ 477,00 € 477,00   Bekijk
Refurbished.be
Black Zichtbaar gebruikt
€ 483,00 € 483,00   Bekijk
Fnac
Black
€ 857,13 € 857,13   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P40 Pro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel