Samsung houdt 'Galaxy Awesome Unpacked'-evenement op 17 maart


Op woensdag 17 maart 2021 houdt Samsung zijn volgende Unpacked-evenement, genaamd 'Galaxy Awesome'. Verwacht wordt dat Samsung de Galaxy A52 en A72 officieel zal onthullen.

De 14-seconden durende video onthult niet veel over deze toekomstige telefoons. Wel zien we een jonge vrouw, wat doet vermoeden dat we modellen uit de jeugdige Galaxy A-serie te zien zullen krijgen. Niet geheel toevallig moet Samsung de onlangs opgedoken Galaxy A72 en A52 nog onthullen.

Zoals inmiddels gebruikelijk is, kan het evenement online worden gevolgd via het YouTube-kanaal van Samsung. Het evenement begint op 17 maart 2021 om 10:00 AM ET, 3 PM GMT. Gelukkig hoeven we niet tot die tijd te wachten om te weten wat er voor ons in petto is. De Galaxy A52 en A72 zijn beide al veelvuldig uitgelekt.

Specificaties A52 en A72

Beide telefoons krijgen een AMOLED-scherm met hoge verversingsfrequenties. Dit is momenteel niet gebruikelijk in deze prijscategorie. Ook hebben ze allebei minstens vier camera's aan de achterkant en een Qualcomm-processor uit de Snapdragon 7-serie. Het verschil zit hem vooral in de schermgrootte en de accucapaciteit. Ook wordt verwacht dat de A72 de enige van de twee is met stereospeakers. De prijzen zullen vermoedelijk vergelijkbaar zijn met de Galaxy A71 en A51 toen die uitkwamen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel