Samsung Japan kondigt mid-range Galaxy A41 aan


Samsung heeft officieel de Galaxy A41 aangekondigd; een mid-range telefoon met driedubbele camera, 6,1 inch scherm en waterdichte behuizing. Het enige minpunt aan dit toestel is dat het alleen voor de Japanse markt is aangekondigd.

En dus zal het nog wel even duren voordat de Galaxy A40 hier een opvolger krijgt. Gezien de specificaties van de A41 is dat zeer welkom. Het schermformaat wordt vergroot naar 6,1 inch, er komt een extra camera aan de achterkant en de behuizing is nu IP68 waterdicht.

Samsung Galaxy A41
Samsung's Galaxy A41

Dat zijn niet de enige functies. Zo heeft de Galaxy A41 een 3500 mAh batterij met de mogelijkheid om snel op te laden tot 15 Watt. Binnenin vinden we een octa-core processor met 4 GB RAM geheugen en 64 GB aan opslaggeheugen. De hoofdcamera is 48 megapixels groot, er is een 123° ultra-groothoeklens en er is een speciale dieptecamera. Het Super AMOLED-scherm aan de voorkant heeft een kleine inkeping voor de selfiecamera. Daarmee heeft de telefoon een meer dan oké Screen To Body Ratio van 89%.

Samsung Galaxy A41 release

Samsung kondigde de Galaxy A41 exclusief aan voor NTT DOCOMO; een Japanse provider. Het is nog onduidelijk of Samsung plannen heeft om het toestel ook buiten Japan te verkopen. Het is logisch omdat zijn voorganger de A40 ook een wereldwijde release heeft gehad. We hebben nog geen prijsinformatie, maar we hebben wel zijn toekomstige kleuren. Verwacht hem in wit, zwart en blauw.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A41
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
White
€ 186,00 € 186,00   Bekijk
Refurbished.be
Black Zo goed als nieuw
€ 260,00 € 260,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A41


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel