Exclusief: Persbeelden tonen Motorola Moto G50


We hebben de hand weten te leggen op de officiële persafbeeldingen van de aankomende Motorola Moto G50. Hierop is te zien dat het mid-range toestel binnenkort in ten minste twee kleuren beschikbaar zal zijn en beschikt over een 48MP camera.

De onderstaande budget Moto G50 wordt mogelijk binnenkort door Lenovo aangekondigd, samen met de G100. Beide zijn 5G-telefoons, maar verder verschillen ze nogal. Zo krijgt de G100 een scherminkeping met een 64MP camera aan de achterkant terwijl deze G50 het moet doen met een 'ouderwetse' inkeping en 48MP camera. Die lagere specificaties moeten wel resulteren in een welkome prijsdaling.

Motorola Moto G50 promo

De beelden onthullen verder een fysieke vingerafdrukscanner op de achterkant, samen met een drievoudig camerasysteem. De hoogste resolutie daarvan is 48 megapixels. Waar de andere 2 camera's voor gebruikt worden is niet duidelijk uit de renders. Het is veilig om aan te nemen dat het een diepte- en macrocamera is. Ook kunnen we lezen dat er 'Quad Pixel' technologie is toegepast. Dit houdt in dat 4 subpixels worden samengevoegd tot 1, wat resulteert in beter belichte foto's.

Motorola Moto G50 5G Motorola Moto G50 5G Motorola Moto G50 5G Motorola Moto G50 5G

Qua kleuren lijkt er een turquoise variant en een nog donkerder blauwe variant uit te komen. Hoe de marketingafdeling deze twee gaat noemen is nog onbekend. Het gerucht gaat dat de Moto G50 beschikt over een 5000 mAh batterij; theoretisch genoeg om twee dagen mee te gaan.

Motorola Moto G50 5G

Het is nog onduidelijk wanneer Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, de G50 zal aankondigen. Zoals gezegd is het goed mogelijk dat dit binnenkort gebeurt en dat we tegelijkertijd de G100 te zien krijgen. Niet alleen zal Lenovo zijn Moto G-serie weer een welkome update hebben gegeven, maar ook de naamgeving zal worden vernieuwd. Een trend die begon met de introductie van de G30.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel