Onaangekondigde Google Pixel Watch gevonden in restaurant


Dit verhaal doet ons denken aan de Apple iPhone 4 die in een bar werd gevonden voordat hij werd aangekondigd. Producten moeten worden getest voordat ze worden gelanceerd en het is het beste om dit in de echte wereld te doen. Hetzelfde geldt voor de Pixel Watch die naar verluidt werd achtergelaten in een Amerikaans restaurant.

Beelden van het slimme horloge doken op Android Central. De bron geeft niet aan in welk restaurant of waar deze Pixel Watch precies is gevonden. De foto's komen wel overeen met eerder beeldmateriaal.

Google Pixel Watch voorkant

We kijken naar een rond horloge met een sterk afgerond scherm en een prominente zilveren kroon aan de rechterkant. Het horloge lijkt aangepaste bandjes te krijgen. De achterkant is vrij afgerond en lijkt tal van sensoren te hebben. Naast een kroon lijken er ook 2 fysieke bedieningsknoppen te zijn.

Eigen connector

Het gevonden horloge bevat een connector die mogelijk wordt gebruikt om op te laden. Het is ook mogelijk dat dit een prototype is en dat de uiteindelijke Google Pixel Watch volledig draadloos zal kunnen opladen. Welke software het horloge draait weten we nog niet; het horloge zou niet opstarten. Het is mogelijk dat het op afstand is vergrendeld.

Google Pixel Watch proprietary connectorGoogle Pixel Watch sensors

Verloren horloge wachtte weken op eigenaar om terug te keren

Interessant is dat de bron meldt dat het horloge enkele weken geleden is gevonden, maar dat de eigenaar niet is teruggekeerd om het horloge op te halen. We weten dat de gevonden iPhone 4 destijds tot een rechtszaak heeft geleid, maar blijkbaar vindt Google zijn verloren prototype iets minder belangrijk.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel