Google Pixel 6a krijgt mogelijk geen bewegingsmodus


Samen met de Pixel 6 en zijn eigen Tensor-processor heeft Google de Motion Mode aangekondigd. Een functie om beweging toe te voegen aan stilstaande foto's. En ondanks het feit dat de aankomende Pixel 6a ook de Tensor-processor krijgt, lijkt die telefoon de Motion Mode niet te krijgen.

De reden ligt voor de hand. Google geeft er de voorkeur aan om de functie exclusief te houden voor alleen de duurdere modellen. De Pixel 6a wordt de goedkoopste in de serie, en er zou nog enige reden over moeten zijn om voor de duurdere Pixel 6 of Pixel 6 Pro te kiezen. Het is echter ook mogelijk dat de camerasensor van de 6a het simpelweg niet ondersteunt.

Google Pixel Bewegingsmodus
Bewegingsmodus met actiepan en lange belichting

De Bewegingsmodus bestaat uit twee functies; Actie Pan en Lange Belichting. De eerste voegt bewegingsonscherpte toe aan de achtergrond, terwijl de tweede bewegingsonscherpte toevoegt aan bewegende onderwerpen. De functie werd aangekondigd samen met de Pixel 6 en Pixel 6 Pro maar lijkt te ontbreken op de Pixel 6a, volgens XDA Developers

Pixel 6a lancering

De lancering van de Google Pixel 6a lijkt aanstaande te zijn. Want Google's volgende persevenement staat gepland op 11 mei; Google I/O 2022. Hoewel dit evenement vooral over software gaat, is het niet onmogelijk dat we ook nieuwe hardware te zien krijgen. Als eerdere geruchten kloppen, krijgt deze Pixel a een 6,2-inch scherm met 12,2MP hoofdcamera en 8MP selfiecam.


Prijsvergelijker Google Pixel 6a
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
Charcoal Black
€ 285,99 € 285,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 6a


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel