Renders tonen alle toekomstige kleuren OnePlus 8 Pro


We weten nu dat de OnePlus 8 en 8 Pro op 14 april zullen worden aangekondigd. Dankzij een nieuw lek weten we ook in welke kleuren de OnePlus 8 Pro zal lanceren. Bereid je voor op een aantal opvallende kleuren.

De OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro worden op 14 april om 17:00 Nederlandse CET onthuld via een livestream. Geheel in stijl van OnePlus hebben ze zelfs al wat specs aangekondigd. Bijvoorbeeld 5G-ondersteuning en een vloeiend 120 Hz-scherm. Nu weten we dankzij Roland Quandt van WinFuture ook hoe de OnePlus 8 Pro eruit komt te zien en in welke kleuren hij komt.

OnePlus 8 Pro kleuren edities
Toekomstige kleuren van OnePlus 8 Pro

Naast de saaie en gebruikelijke zwarte versie, krijgen we ook een Ultra Marine Blue en Glacial Green versie. Blauw en groen zijn niet heel ongewoon als kleuren, maar de kleurtinten die OnePlus kiest zijn dat wel. Naast de nieuwe kleuren zien we vooral evolutionaire verbeteringen. Zo zijn de schermranden dunner geworden en is er een camerasensor toegevoegd. Het vloeiendere scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz werd al eerder aangekondigd. Ook de aanwezigheid van 5G-ondersteuning is geen verrassing meer; dat had OnePlus al aangekondigd.

Kogels Draadloze Z

Het toestel zelf wordt samen met de OnePlus 8 aangekondigd op 14 april om 17:00 CET en is voor iedereen via het web te bekijken. Naast dit toestel worden ook draadloze Bullets Wireless Z oordopjes verwacht. Deze oordopjes zijn bedraad, maar maken draadloos verbinding met je telefoon. Het zijn dus geen echte draadloze oordopjes.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel