Tekening toont toekomstige HTC Desire 20 Pro


Er is een schematische schets opgedoken van de aankomende HTC Desire 20 Pro. Niet alleen vinden we het leuk om onaangekondigde telefoons te zien, het is ook goed om te zien dat HTC blijkbaar nog steeds telefoons maakt.

De schets is afkomstig van @evleaks die momenteel zijn lekken publiceert op Patreon. De HTC Desire 20 Pro lijkt een mid-range telefoon te zijn met codenaam 'Bayamo'. Aan de voorkant zien we een 'hole-punch'-scherm met aan de achterkant een quad-camerasysteem en een fysieke vingerafdrukscanner.

HTC Desire 20 Pro
HTC's toekomstige Desire 20 Pro

Geruchten over de komst van de Desire 20 Pro doen al enkele dagen de ronde. @LlabTooFeR twitterde onlangs dat het toestel eruit ziet als een mix tussen de OnePlus 8 en Xiaomi Mi 10 en een 3,5mm koptelefoonaansluiting heeft. Welke andere functies deze HTC-telefoon heeft, valt nog te bezien. Er is op dit moment nog niet veel over bekend. Ook wanneer HTC deze telefoon uitbrengt is onbekend.

HTC heeft sinds 2018 niet veel nieuwe telefoons meer uitgebracht. Dit jaar werd de HTC Wildfire R70 aangekondigd, maar die werd niet overal uitgebracht. Of deze HTC Desire 20 Pro wereldwijd in de winkels moet belanden is onbekend. Het gaat op dit moment niet echt goed met HTC en het is maar zeer de vraag of deze 20 Pro daar iets aan gaat veranderen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel