Afbeelding toont Google Pixel Watch met Fitbit-integratie


Een afbeelding van Google's aankomende Pixel Watch is opgedoken. Naast de datum en tijd toont het ronde klokje ook drie icoontjes waaronder dat van Fitbit. Fitbit werd onlangs overgenomen door Google en lijkt nu een prominente rol te krijgen in Google's aankomende smartwatch.

Verhalen over de Google Pixel Watch doen al jaren de ronde. Het zou een rond display krijgen met een nogal prominente zilveren kroon aan de rechterkant. Nieuwe beelden bereiken ons vandaag via 91mobiles dankzij een artikel van Evan Blass.

Google Pixel Watch Rohan

Naast de datum en tijd zien we een stappenteller en hartslagmeter, maar ook het Fitbit-logo. Dit doet vermoeden dat de Pixel Watch komt met een strakke Fitbit-integratie. Dit bedrijf, inmiddels overgenomen door Google, maakt fitness- en activiteitentrackers die tal van gezondheidsfuncties hebben. Die laatste zullen we waarschijnlijk terugvinden in Google's aankomende horloge.

Google Store

Op het scherm is onderaan ook een witte stip te zien, mogelijk bedoeld voor notificaties. Het ligt voor de hand dat het horloge ook een diepgaande integratie zal hebben met Android en bijbehorende smartphones. Google zelf bereidt intussen een aankondiging voor. Zoals opgemerkt door 9to5Google, heeft Google inmiddels op zijn webshop ruimte gemaakt voor horloges naast de al bestaande telefoons en smart home categorie.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel