Lenovo kondigt Motorola Moto G60 aan met 6000mAh batterij


Lenovo heeft een nieuwe Moto G telefoon aangekondigd. De Moto G60 heeft een opwindend nieuw uiterlijk, een 108MP camera, een 6000 mAh batterij en een redelijk krachtige 5G processor. Er is slechts één addertje onder het gras.

Eerder doken er al beelden op van de Moto G60. Ze toonden een nieuwe spannende look, met meerdere kleuren. De G60 heeft een driedubbele camera aan de achterzijde tot 108MP, een groothoeklens en Macro Vision lens waarmee je 4x kunt inzoomen op kleine objecten.

Motorola Moto G60 paarsMotorola Moto G60 goud
De Moto G60 in 2 verschillende kleuren

Aan de voorzijde van de Moto G60 vinden we een 6,78-inch FHD+ scherm met aan de bovenzijde een punch-hole voor de 13MP selfie camera. Bijzonder aan het scherm is de hoge verversingssnelheid van 120Hz. Hierdoor zien animaties er vloeiend uit en voelt het toestel snel aan. Het Max Vision-scherm is kleurrijk en ondersteunt HDR10.

6000mAh batterij

Het meest bijzondere aan de Motorola Moto G60 is echter binnenin te vinden. Daar vind je een grote 6000 mAh batterij met TurboPower snelladen. Met een maximum van 20 Watt is dit nauwelijks snelladen te noemen. Een volledige lading zal nog steeds uren duren, maar een korte tijd aan de lader zal zorgen voor uren gebruik. In het toestel zit ook een Snapdragon 732G-processor met 5G-ondersteuning. Dit is een redelijk krachtige chipset die bedoeld is voor telefoons in het middensegment.

Moto G60 in de winkels

De Moto G60 is momenteel alleen verkrijgbaar in India en Mexico. Andere landen zullen later volgen, maar het is nog onduidelijk welke. Prijzen zijn niet bekend gemaakt.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel