Nooit uitgebrachte LG Rollable en LG V70 gezien op foto's


LG's beslissing om de smartphonemarkt te verlaten is nogal abrupt genomen, zo lijkt het. Er waren nog een paar telefoons in ontwikkeling, waaronder een rollable en een nieuw model uit de V-serie. Vandaag hebben we foto's van deze telefoons die nooit uitgebracht zullen worden.

LG heeft net gezegd te stoppen met de smartphonemarkt, maar het voelt nu al nostalgisch om erover te praten. Feit is dat we een zeer belangrijke speler gaan missen, een speler die tenminste probeerde om af en toe iets nieuws te doen.

LG Rollable
De LG Rollable (LM-R910N)

Deze LG Rollable, bijvoorbeeld, is iets wat we graag zouden willen uitproberen. We wisten dat LG er aan werkte, ze hebben het zelfs een keer laten zien. Maar het zal nooit de winkels bereiken. Het project is stilgelegd en alles wat we nu hebben zijn deze foto's. De Rollable zou zeker een aanwinst zijn geweest in de nog jonge opvouwbare markt. Het heeft een ontwerp dat we nog niet eerder hebben gezien.

LG V70 (Regenboog)

Een ander toestel dat rechtstreeks naar de prullenbak gaat is de LG V70 (ThinQ). We hebben een foto van zijn achterkant waar we de traanvormige camera-indeling van de Velvet herkennen. De 3 cameramodules steken alleen iets meer uit dan op de LG Velvet

LG V70
En de LG V70

Het is onbekend welke specificaties de LG V70 heeft. LG gebruikte de serie voor enkele grotere modellen met zeer hoge specificaties. We kunnen alleen maar gissen naar wat de V70 had moeten zijn. Voorlopig is het LG boek gesloten; er zullen geen nieuwe telefoons meer worden uitgebracht. Wel kondigde LG aan dat het bestaande modellen uit de populaire G- en V-serie vanaf 2019 en later nog zal ondersteunen met 3 software-updates. Sommige Stylo- en K-modellen zullen 2 Android-updates krijgen.

Bron: 1, 2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel