MKBHD toont al OnePlus 8 Pro


Hoewel de OnePlus 8 Pro naar verwachting later vandaag wordt onthuld heeft YouTuber MKBHD er al een teaser over geplaatst. Daarin wordt zelfs het toestel getoond, maar met name het scherm dat extreem responsief is door de hoge verversingssnelheid van 120 Hz.

Marques Brownlee, beter bekend als MKBHD, wordt gezien als een invloedrijke tech reviewer. In een teaservideo op Twitter geeft hij toe dat hij de OnePlus 8 Pro de afgelopen 2 weken heeft gebruikt. Hij kreeg hem van OnePlus zelf voor een review die waarschijnlijk later vanavond live gaat nadat OnePlus hun nieuwe vlaggenschip heeft aangekondigd.

Hoewel we het apparaat zien, is niet alles zichtbaar. Marques gebruikt een hoesje om het uiterlijk te verbergen. Wat we wel zien is het scherm. Het heeft scherp afgeronde randen, iets waar Marques geen grote fan van is. De afgeronde randen is iets wat we veel zagen bij Samsung-telefoons, maar het is iets waar Samsung zelf de laatste jaren terughoudender in is geworden. OnePlus vindt het blijkbaar wel mooi. Het scherm heeft een hoge verversingssnelheid van 120 Hz, net als de Samsung Galaxy S20 Plus, maar OnePlus doet dit in Quad HD+-resolutie in plaats van terug te schakelen naar Full HD+.

OnePlus 8 Pro aankondiging

Om 17:00 CET zal OnePlus de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro aankondigen tijdens een online evenement dat u hier kunt bekijken. OnePlus staat er niet om bekend af en toe hints of zelfs informatie te geven over aankomende telefoons. Zo weten we al dat de nieuwe modellen 5G-ondersteuning hebben, een officiële waterdichtheid IP-rating en draadloos opladen (eindelijk!). Welke verrassingen het nog heeft zal na vanavond duidelijk worden.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel