Alles over de OnePlus 8 en 8 Pro is zojuist uitgelekt


Dankzij het uitstekende werk van WinFuture hebben we een compleet beeld van de OnePlus8 en OnePlus 8 Pro die op 14 april zullen worden aangekondigd. Alle specificaties zijn in de openbaarheid gebracht.

OnePlus zelf deelde al een grote hoeveelheid informatie zodat we al het een en ander weten over de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro. Elke dag lijkt er weer wat meer informatie uit te lekken. Bovendien lekt er nieuwe informatie van over het hele internet. Deze keer van WinFuture en in het bijzonder Roland Quandt.

OnePlus 8 hero

Door alle recente lekken zijn er weinig verrassingen te melden. Duidelijk is dat OnePlus meer onderscheid wil maken tussen de gewone OnePlus 8 en de duurdere OnePlus 8 Pro. Zo krijgt alleen die laatste de waterdichte IP68-certificering, draadloos opladen en een hogere 120 Hz verversingssnelheid. Vreemd genoeg heeft de eenvoudigere OnePlus 8 de betere selfiecamera dankzij een helderdere f/2.0-lens in plaats van de f/2.4 die we in de Pro vinden.

Achteruit?

Beide modellen zijn uitgerust met een Snapdragon 865 zodat ze allebei overweg kunnen met 5G-connectiviteit. De schermdiagonaal van de kleinste komt uit op een nog steeds grote 6,55 inch. De Pro-versie topt een enorme 6,78 inch. Die laatste krijgt een camerasysteem bestaande uit 4 sensoren; 48 + 48 + 8 + 5 megapixels. De reguliere OnePlus 8 heeft een enkele 48 megapixel met 16 megapixel ultra-groothoeklens en een 2 megapixel macrocamera. Dat was vroeger wel anders. De OnePlus 7T heeft een telelens met 2x optische zoom. De 7T heeft ook een hogere ultragroothoekcamera van 16 megapixels.

De echte vooruitgang lijkt te zitten in de OnePlus 8 Pro. Dit zal ook het eerste OnePlus-model zijn met ondersteuning voor draadloos opladen. Verwacht dat beide modellen op 14 april worden aangekondigd. We verwachten dat ze kort daarna te koop zijn.


Prijsvergelijker OnePlus 8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Refurbished.be
128 GB Black Licht gebruikt
€ 300,00 € 300,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 8


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel