Motorola Moto G Stylus uitgebracht als Moto G Pro in Europa


De Motorola Moto G Stylus komt naar Europa, maar onder een andere naam. Zoek in plaats daarvan naar de Moto G Pro in je lokale winkel. Het is hetzelfde toestel met dezelfde specificaties. Bijvoorbeeld een stylus en een 6,4 inch groot scherm. Er is echter één groot en belangrijk verschil.

Als je denkt aan een telefoon met een stylus denk je waarschijnlijk aan de Samsung Galaxy Note 10. Het probleem is dat de Note duur is, erg duur. Deze Moto G Pro is veel goedkoper met een adviesprijs van 329 euro. Voor dit bedrag krijg je een 6,4 inch toestel met stylus en draaiend onder Android One met al zijn voordelen.

Motorola Moto G Pro in Mystic Indigo
De nieuwe Moto G Pro in Mystic Indigo

Android One is het grote verschil met de eerder aangekondigde Moto G Stylus, die draait op Android 10 met een aangepaste Motorola skin. De rest van de functies blijft hetzelfde. Zo zijn er nog steeds 3 camera's aan de achterkant (48+16+2MP), een Snapdragon 665 met 4GB RAM en 128 GB opslag en een 6,4 inch Max Vision scherm met Full HD+ resolutie. Ook vind je stereoluidsprekers met Dolby-geluid en ruimte voor twee nanosimkaarten. Wanneer we de Motorola Moto G Pro precies in de winkels zullen aantreffen is nog onduidelijk. Qua kleuren houdt Motorola het simpel; alleen het blauwe Mystic Indigo is beschikbaar.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel