Betaalbare Motorola Moto G82 met 5G aangekondigd


Lenovo heeft vandaag de Motorola Moto G82 met 5G aangekondigd. Het toestel beschikt over een groot en kleurrijk pOLED-scherm. Het heeft ook een goedkoop prijskaartje.

Aan de voorkant is de Moto G82 5G voorzien van een 6,6-inch scherm. Dat is groot, maar ook extreem vloeiend. Mede dankzij de hoge 120 Hz schermverversingsfrequentie. Lenovo claimt maar liefst 10 miljard verschillende kleuren te kunnen weergeven dankzij het 10-bit pOLED-paneel. Niet verwonderlijk dus dat de G82 5G het volledige DCI-P3 kleurengamma aankan.

Motorola Moto G82 5G in Meteor Gray
Samen kijken naar het 6,6-inch scherm van de G82 5G

Foto's maak je met de drievoudige camera aan de achterzijde. De 50MP hoofdcamera is voorzien van optische beeldstabilisatie (OIS) die ongewenste bewegingen filtert. OIS zorgt voor scherpere foto's en beter belichte foto's in het donker. En Quad Pixel-technologie helpt door de hoeveelheid lichtopvang van 4 pixels te combineren tot 1.

Qualcomm Snapdragon 695 5G

Binnenin vinden we een 5000mAh batterij met 30W snelladen. Helaas is draadloos opladen niet beschikbaar. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 695 5G-processor en biedt dus 5G-ondersteuning. Het is niet de krachtigste processor, maar wel een van de meest betaalbare, met 5G-ondersteuning.

De Motorola Moto G82 5G zal binnenkort in een selecte groep landen in de winkels liggen voor een adviesprijs van €329,99. Beschikbare kleuren zijn Meteorite Gray en White Lilly.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel