Samsung Galaxy M13 stilletjes aangekondigd


Samsung heeft zojuist de Galaxy M13 toegevoegd aan zijn line-up. Maar helaas heeft het dit gedaan zonder een persbericht te sturen. Dus is het aan ons om u te informeren over dit nieuwe instapmodel uit de M-serie.

We hadden al eerder beelden gezien van de Galaxy M13 dus we zijn niet verrast door het uiterlijk. Het scherm van de M13 zal een tikkeltje groter en scherper zijn; een 6,6-inch Infinity-V Display met een Full HD+ resolutie van 2408x1080 pixels. Zijn voorganger, de M12, moest het doen met een 6,5" HD-scherm.

Samsung Galaxy M13 introductie
Zeg hallo tegen de Samsung Galaxy M13

Aan de achterkant van de Galaxy M13, plaatst Samsung drie camera's; een 50MP primaire camera met een f/1.8 lens, een 5MP ultra-groothoek, en een 2MP dieptecamera. Weg is dus de aparte macrocamera. Maar die voegde toch al weinig toe door zijn lage 2MP resolutie. De selfiecamera lijkt hetzelfde; een 8MP camera met een f/2.2 lens.

Galaxy M13 specificaties

Er komen versies met 64 en 128GB aan opslaggeheugen. Het RAM-geheugen komt uit op 4GB. Dat lijkt niet veel, maar daar heeft Samsung wel iets op bedacht. De M13 draait op One UI Core, een uitgeklede versie van het One UI-platform. Het heeft minder voorgeïnstalleerde apps en mist ook enkele functies. Dit zou het toestel soepeler moeten laten lopen.

Samsung vraagt een prijs van rond de 245 euro voor de Galaxy M13. Hiervoor krijg je het model met 64GB aan opslag. Wanneer we het toestel precies kunnen verwachten is nog onbekend. Vooralsnog houdt Samsung het op "de komende maanden".


Prijsvergelijker Samsung Galaxy M13
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
64 GB Deep Green
€ 177,57 € 184,47   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy M13


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel