OnePlus kondigt OnePlus Nord CE 5G aan op 10 juni


De OnePlus Nord familie wordt groter op 10 juni. Dat heeft Pete Lau, de oprichter en CEO van het bedrijf, gezegd. De telefoon die wordt aangekondigd is de OnePlus Nord CE; een 5G-telefoon die veel inspiratie haalt uit de originele Nord-telefoon.

De OnePlus Nord was de eerste in een geheel nieuwe serie. Met deze serie probeert OnePlus opnieuw prijsbewuste telefoons te maken met aansprekende en gewenste specificaties. De eerste Nord was een groot succes en werd al snel gevolgd door de introductie van de nog goedkopere Nord N10 en N100. Op 10 juni verwelkomen we een nieuw lid van de Nord familie; de Nord CE

OnePlus Zomerlanceringsevenement

OnePlus heeft dit nieuws zelf aangekondigd op zijn Instagram-account. Hoewel in de uitnodiging niet wordt gesproken over welk toestel zal worden aangekondigd, meldt oprichter en CEO Pete Lau aan TechRadar dat het de OnePlus North CE 5G zal zijn. Mogelijk zien we tegelijkertijd ook de introductie van de Nord N200 5G.

Core Edition

De 'CE' in de naam verwijst naar 'Core Edition', volgens Lau. Ze hebben de originele Nord teruggebracht naar de kern en een paar functies toegevoegd. Hierdoor moet de Nord CE meer gezien worden als een opvolger van de Nord N10 dan de Nord

De introductie van alweer een Nord-model met een compleet andere naam maakt het er niet makkelijker op. Vooral omdat er ook geruchten zijn over een mogelijke Nord 2. Wanneer en of die komt is nog maar de vraag. Voorlopig wachten we tot 10 juni om te zien waar OnePlus precies mee komt.


Prijsvergelijker OnePlus Nord
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Blue Marble
€ 629,97 € 637,97   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus Nord


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel