Google introduceert Pixel Buds Pro met ANC


Google heeft tijdens I/O 2022 zijn vernieuwde Pixel Buds Pro geïntroduceerd. Het zijn de eerste draadloze oordopjes van Google met actieve ruisonderdrukking (ANC).

Maar de Pixel Buds Pro zijn niet alleen voorzien van ruisonderdrukking. Volgens Google heeft het adaptieve ruisonderdrukking. De ingebouwde 6-core audioprocessor maakt een profiel voor jouw specifieke oor. 'Silent Seal' zorgt er vervolgens voor dat alle ongewenste ruis buiten blijft.

Google Pixel Buds Pro in ear
De Pixel Buds Pro met actieve ruisonderdrukking

Toch zijn er situaties waarin je het geluid van buitenaf wilt horen. Wanneer je in het verkeer bent, bijvoorbeeld. Met de transparantiemodus kun je omgevingsgeluid horen. Daarnaast is de Pixel Buds Pro uitgerust met 11mm grote drivers voor een luid en helder geluid.

Met Google Assistent

De buitenkant van de Buds Pro is aanraakgevoelig, zodat je muziek kunt pauzeren of telefoongesprekken kunt beantwoorden met een enkele tik. Met een veegbeweging kunt u het volume regelen, en als u de knop ingedrukt houdt, wordt actieve ruisonderdrukking (ANC) geactiveerd. Net als de Pixel Buds A, ondersteunt de Pixel Buds Pro Google's eigen Assistent. De batterij gaat 31 uur mee bij gebruik met de meegeleverde oplaadcase.

Verwacht de Google Pixel Buds Pro in de winkels vanaf juli voor een adviesprijs van $199.


Prijsvergelijker Google Pixel Buds Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
Green
€ 207,31 € 207,31   Bekijk
Coolblue
Black
€ 219,00 € 219,00   Bekijk
MediaMarkt
Black
€ 229,00 € 229,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel Buds Pro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel