OnePlus Nord 2T 5G is licht verbeterde Nord telefoon


OnePlus heeft de Nord 2 een update gegeven. De Nord 2T beschikt ook over 5G, maar heeft een nieuwe processor gekregen en kan sneller worden opgeladen.

De voorkant van de OnePlus Nord 2T lijkt veel op de OnePlus Nord 2. Dat kunnen we niet zeggen van de achterkant. Op het eerste gezicht lijkt de 2T een aanzienlijk grotere camera te hebben. Dat is echter een optische illusie. OnePlus heeft vooral de uitsparingen groter gemaakt. Daarin zitten nog steeds dezelfde 50+8+2MP camera's.

Selfie nemen met de OnePlus Nord 2T 5G
De OnePlus Nord 2T 5G

In feite is het dezelfde Sony IMX766-sensor die OnePlus gebruikt in de Nord 2. Wat wel nieuw is, is de MediaTek Dimensity 1300, hoewel die net als de Dimensity 1200 gebaseerd is op hetzelfde 6nm-proces. Een ander verschil is dat de batterij sneller kan worden opgeladen. Hiervoor leent OnePlus de SUPERVOOC-technologie van Oppo. Deze snellaadtechnologie gebruikt tot 80 watt om de nieuwe Nord op te laden.

Heeft het zin om te upgraden?

Al met al een kleine upgrade die voor bestaande OnePlus Nord 2 5G nauwelijks de moeite waard is om over te stappen. Toch maakt het deze OnePlus Nord 2T 5G wel een goed startpunt om kennis te maken met OnePlus. Je krijgt een premium toestel met enkele high-end functies voor relatief weinig geld. De adviesprijs is 399 euro.

.


Prijsvergelijker OnePlus Nord 2T 5G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
128 GB Grey Shadow
€ 327,00 € 327,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus Nord 2T 5G


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel