Foto toont gloednieuwe Motorola razr 3 (2022)


Motorola concurreert al enkele jaren op de opvouwbare markt en hergebruikt daarvoor de populaire naam razr. Er is nu een foto opgedoken van een nog aan te kondigen Motorola razr-telefoon, mogelijk de razr 3 of razr 2022. Vorige razr-telefoons leken erg op elkaar, deze breekt met die traditie.

De foto van de razr 3 is afkomstig van Evan Blass via een posting op 91mobiles. Evan heeft een reputatie hoog te houden; hij was ook de eerste die foto's liet zien van de razr 1 en razr 2

Motorola razr 3 (2022) hands-on
De aankomende razr 3 wordt compleet anders

De foto hierboven is gedeeltelijk onscherp, mogelijk om de oorsprong/bron te beschermen. Maar we kunnen grotendeels zijn gevouwen buitenkant zien, en het is compleet anders dan zijn voorgangers. We zien een dubbele camera in de hoek en het ontwerp ziet er hoekiger uit. Dit alles doet sterk denken aan Samsung's Flip 3

razr 3 specs

De voorkant lijkt te zijn gemaakt van glas met het nog onduidelijk hoeveel van het scherm is. Het frame lijkt van aluminium te zijn, te oordelen naar de antennebanden. De volumeknop aan de rechterkant bestaat nu uit 2 aparte knoppen in plaats van 1. Volgens Evan komt deze toekomstige razr in twee kleuren uit: Quartz Black en Tranquil Blue.

Eerdere geruchten spraken over een high-end processor voor de razr 3 en Blass beaamt dat. Het toestel krijgt een Snapdragon 8 Gen 1 of Gen 1 Plus processor met 8 of 12GB RAM geheugen. De camerasensoren zijn 50 en 13MP groot, waarvan de laatste naast ultra-groothoek ook als macrocamera fungeert. Een combinatie die Motorola vaker gebruikt.

razr 3 beschikbaarheid

De opvouwbare heeft een Full HD + -resolutie display met een punch-hole aan de bovenkant voor de 32MP selfiecamera. Dat betekent dat de inkeping is verdwenen. Blass verwacht dat deze razr met codenaam "Maven" ergens in juli of augustus zal uitkomen, maar eerst alleen in China. Een wereldwijde uitrol zal later volgen. Verwacht hoge winkelprijzen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel