Google toont Pixel Watch, verwacht in herfst 2022


Google heeft de Pixel Watch aan het publiek getoond tijdens het ontwikkelaarsevenement Google I/O. Het horloge wordt verwacht in de herfst van 2022, maar Google introduceerde het vandaag.

De Pixel Watch krijgt een rond glazen display met een draaibare en haptische kroon. De bandjes zijn verwisselbaar en passen naadloos in de behuizing. Met de Pixel Watch mikt Google vooral op stand-alone gebruik, waarbij geen telefoon gekoppeld hoeft te worden.

Het horloge heeft spraakbediening met ondersteuning voor Google Assistant, Google Maps en Google Home. Zoals verwacht is er een diepe integratie met Fitbit, wat betekent dat het horloge de nodige fitnessfuncties heeft. Daarnaast draait het horloge op Wear OS met soepelere navigatie en slimme meldingen. En dankzij de nieuwe Google Wallet kun je onderweg betalingen doen zonder je portemonnee in je zak te hebben.

Pixel Watch prijs en beschikbaarheid

Hoeveel de Google Pixel Watch gaat kosten en welke edities is nog onbekend. Google zal daar ongetwijfeld meer over onthullen als hij in de herfst van 2022 officieel wordt aangekondigd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel