Samsung Galaxy M13 opgedoken dankzij @evleaks


Onze favoriete leaker @evleaks heeft afbeeldingen online gezet van Samsung's aankomende Galaxy M13. Dit toestel is nog niet aangekondigd, maar we krijgen al wel een compleet beeld. En niet één, maar drie.

Want Evan Blass verraste ons met 3 afbeeldingen van de Galaxy M13 in totaal 3 kleuren; lichtblauw, zalmroze en donkergroen. Of dit ook de daadwerkelijke kleurnamen zullen zijn valt nog te bezien.

Samsung Galaxy M13 in lichtblauwSamsung Galaxy M13 in ZalmrozeSamsung Galaxy M13 in Donkergroen
De Samsung Galaxy M13 in blauw, roze en groen

We zien een telefoon met een V-vormige inkeping, net als vroeger bij de Galaxy M12. Samsung past de inkeping nog steeds toe in de goedkope modellen. De duurdere exemplaren krijgen een moderner ogende punch-hole. Aan de achterkant van de Samsung Galaxy M13 zien we drie camera's met een nog onbekende resolutie. De designtaal van het zogenaamde camera-eiland is vergelijkbaar met andere recente Galaxy telefoons.

Aankondiging van de Galaxy M13

Een vingerafdrukscanner zien we niet, wellicht zit die net als bij zijn voorganger aan de zijkant. Welke specificaties de M13 verder krijgt is nog onbekend. Het toestel dat het moet opvolgen is al meer dan een jaar oud. Dat betekent dat het tijd wordt voor een opvolger.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel