Prototype van Google Pixel 7 te koop gezet


Altijd al een onaangekondigde telefoon willen bezitten? Dan is dit misschien je kans. Iemand heeft een prototype van de Google Pixel 7 te koop gezet op eBay. Het bieden begint bij 450 dollar.

De verkoper biedt de Pixel 7 aan in "uitstekende, nieuwe staat, zonder tekenen van gebruik." Zelfs de originele accessoires zitten nog in de doos. Dit is de 128 GB Stormy Black-versie met een 6,4-inch scherm en Google Tensor-processor. Deze Google Pixel 7 heeft het typenummer GUV6C en draait op Android 13 met enkele specifieke Pixel-apps die nog in ontwikkeling zijn.

Google Pixel 7 listing on eBay
Afbeeldingen van de Pixel 7 verschenen op eBay

Google zelf lijkt niet happig te zijn op de verkoop op eBay, het is nu niet meer mogelijk om op deze veiling te bieden. Hoewel het niet zeker is dat Google de reden is dat de verkoop is gestopt, is het wel aannemelijk. De Google Pixel 7 ligt nog niet officieel in de winkels, en tot het zover is, heeft Google alle toestellen in bezit. Verwacht dus dat dit verhaal nog een vervolg krijgt.

Zelfde scherm

Google heeft al eerder de Pixel 7 en Pixel 7 Pro laten zien, maar dat waren vooral afbeeldingen van de achterkant. De verkoper toont ook foto's van de voorkant. En daarop zien we een kin die redelijk lijkt op de Pixel 6. Dus daarin verschilt de Pixel 7 in ieder geval niet.

Google Pixel 7 Pro reflectie
Weerspiegeling van de Google Pixel 7 Pro

Een leuk detail; op een van de foto's van de achterkant zien we de reflectie van een andere Pixel-telefoon. De Pixel 7 Pro. Dit doet vermoeden dat de verkoper in het bezit is van nog een onaangekondigde Pixel-telefoon. Of de verkoper ook zal proberen die te koop aan te bieden, valt nog te bezien.


Prijsvergelijker Google Pixel 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
128 GB Black
€ 519,00 € 519,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 7


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel