Toekomstige Samsung Galaxy A03s krijgt vingerafdrukscanner


De eerste foto's zijn binnengekomen van de Galaxy A03s van Samsung. Ze lijken veel op die van zijn voorganger; de Galaxy A02s. Behalve een belangrijk ding. Een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

De Samsung Galaxy A03s belooft niet alleen qua uiterlijk een kopie te zijn van de Galaxy A02s, ook de specificaties zijn nagenoeg hetzelfde. Zo is er een Infinity-V Display van 6,5 inch groot met een driedubbele camera aan de achterkant met minimaal een 13MP shooter en een 5MP selfiecamera aan de voorkant.

Samsung Galaxy A03s render
Render van de Galaxy A03s met een vingerafdruklezer aan de zijkant

Er is slechts één groot verschil, en dat is te vinden aan de zijkant. Op de A03s vinden we een vingerafdrukscanner. Samsung plaatst die meestal aan de achterkant, tenminste als ze hem niet in het scherm inbouwen. De Galaxy A03s belooft een goedkope telefoon te worden met een voor Samsung begrippen lage vanafprijs.

Galaxy A03s lancering

De Galaxy A0-serie is de goedkoopste en meest eenvoudige Galaxy-serie die Samsung te bieden heeft. Het eerste model, de A01, werd eind 2019 aangekondigd maar werd niet overal verkocht. De A02s kreeg wel een wereldwijde lancering. De verwachting is dus dat de A03s binnenkort ook wereldwijd verkrijgbaar zal zijn. Wanneer dit bekend wordt gemaakt is nog even afwachten, dit wist de bron ook niet te melden.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A03s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
Black
€ 239,95 € 239,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A03s


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel