Eerste renders van Samsung Galaxy Z Fold 4 opgedoken


De eerste foto's van de Samsung Galaxy Z Fold 4 zijn opgedoken. We zien een toestel dat erg lijkt op zijn voorganger, maar met subtiele verschillen. Denk aan de beeldverhouding en de cameramodule. Tegelijkertijd ontbreekt een plek om de S Pen op te bergen.

Onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig van Onleaks en gepubliceerd op Smartprix. Ze zijn gebaseerd op de productietekeningen en komen dus goed overeen met het eindproduct, zoals we nu al vaker hebben gezien. Hoewel we de Fold 4 al vaak besproken hebben, hebben we tot nu toe nog geen echte beelden gezien.

Samsung Galaxy Z Fold 4 renders in Black
Eerste renders tonen Fold 4

Het is ook niet meteen duidelijk uit de beelden, maar het is zowel breder als minder lang dan de Fold 3. Dat betekent dat het buitenscherm minder smal is en, hopelijk, beter bruikbaar in de praktijk. Voor het binnenscherm maakt het niet veel uit; dat zal vermoedelijk dezelfde 7,6-inch schermdiagonaal hebben.

Fold 4 zal minder zwaar zijn

Samsung is waarschijnlijk bezig de Fold 4 op dieet te zetten om wat gewicht te verliezen. 271 gram is hoeveel de huidige Fold 3 weegt. Samsung wil er minstens 10 gram af krijgen. Samsung gebruikt dezelfde trucs als bij de S22 Ultra. Zo krijgt de Fold 4 min of meer dezelfde camera-indeling. Mogelijk zorgt een vernieuwd scharnier voor een welkome daling van het gewicht.

Samsung Galaxy Z Fold 4 boven- en onderkant

Aankondiging van de Fold 4

Het zal nog even duren voordat Samsung de Galaxy Z Fold 4 officieel aankondigt. Verwacht geen lancering voor augustus/september. Mogelijk wordt het toestel aangekondigd samen met de Flip 4. Daarvan moeten de eerste beelden nog verschijnen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Fold 4
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Refurbished.be
256 GB Phantom Black Zo goed als nieuw
€ 1.339,00 € 1.339,00   Bekijk
Art & Craft
256 GB Grey Green
€ 1.760,00 € 1.760,00   Bekijk
Proximus
256 GB Phantom Black
€ 1.799,99 € 1.799,99   Bekijk
Fnac
Green
€ 2.159,00 € 2.159,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Fold 4


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel