Eerste foto's van Samsung Galaxy Z Flip 4 vrijgegeven


Foto's van Samsung's nog aan te kondigen Flip 4 zijn binnengekomen via een doorgaans betrouwbare bron. Het ontwerp lijkt sterk op dat van zijn voorganger, maar er zijn verschillen. Niet onbelangrijke verschillen, om precies te zijn.

De Flip 4 belooft Samsung's meest betaalbare opvouwbare toestel te worden, in navolging van de Flip 3. Qua design lijken beide toestellen erg op elkaar, hoewel de Galaxy Flip 4 platter lijkt met een aangepast scharnier.

Samsung Galaxy Z Flip 4 in grijs
Flip 4: iets vlakker met een matte afwerking

Samsung past nog steeds een tweekleurig ontwerp toe waarbij zowel het externe scherm als de dubbele camera op een zwart gedeelte zitten. De lay-out van deze componenten is ongewijzigd, hoewel het scherm iets groter lijkt. De belangrijkste verandering lijkt aan de binnenkant te zitten. Het scherm meet nog steeds 6,7 inch, maar er is dit keer geen zichtbare vouw.

Minder zichtbare vouw

De meeste gebruikers van een Flip 3 klaagden niet over de vouw. Maar degenen die er foto's van zagen, maakten er vaak melding van. Samsung lijkt daar nu iets aan gedaan te hebben.

Samsung Galaxy Z Flip 4 binnenzijde geen vouw
Nauwelijks een vouw

Aankondiging datum Flip 4

Samsung heeft de batterijduur verder verbeterd. Voornamelijk door een groter 3700mAh exemplaar te plaatsen (tegenover 3300mAh). Volgens de bron resulteert dit in een iets dikkere telefoon. Als we deze tweet van Jon Prosser mogen geloven, zal Samsung de Flip 4 samen met de Fold 4 op woensdag 10 augustus aankondigen.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Z Flip 4 verkrijgbaar is

Bron: @Mr_TechTalkTV (Foto's nu offline na copyrightklacht)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Flip 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
MediaMarkt
128 GB Black
€ 899,00 € 899,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Flip 3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel