Afbeeldingen tonen robuuste Samsung Galaxy XCover6 Pro


Er zijn afbeeldingen en specificaties verschenen van Samsung's Galaxy XCover 6 Pro. Welk toestel dit robuuste toestel gaat opvolgen is nog onbekend. Samsung voert een wat onduidelijk beleid ten aanzien van haar XCover serie.

Samsung kondigde de Galaxy XCover Pro al in 2020 aan en de XCover 5 kwam een jaar later. Die twee lijnen lijken binnenkort samen te komen in de Galaxy XCover 6 Pro. Of dit betekent dat er ook een niet-pro versie komt valt nog te bezien.

Samsung Galaxy XCover 6 Pro in Black
De aankomende XCover6 Pro in het zwart

De nu opgedoken beelden van de XCover 6 Pro doen ons sterk denken aan een eerder uitgelekt toestel. In maart lekten er renders uit van een toestel dat we XCover Pro 2 noemden. Mogelijk hebben we het over hetzelfde toestel. Beide toestellen hebben een U-vormige inkeping en op dezelfde manier geplaatste dubbele camera's met een LED-flitser.

Galaxy XCover6 Pro specificaties

Volgens de site die deze afbeeldingen plaatste, is de XCover6 Pro een 10 mm dikke Android-smartphone met een IP68-gecertificeerde behuizing. Het scherm aan de voorkant meet 6,6 inch, en aan de achterkant vinden we een dubbele camera van ten minste 50MP. Aan de voorkant vinden we een 13MP camera. Binnenin vinden we een Snapdragon 778G-processor met 6GB RAM en 128GB opslagruimte.

Samsung Galaxy XCover 6 Pro bovenkant, onderkant en zijkanten

Nieuwe bron

Bovenstaande afbeeldingen zijn afkomstig van @Onleaks, die we vooral kennen van de product renders van gelekte blauwdrukken. Het materiaal hierboven lijkt meer op de officiële pers renders. Een eerdere tweet van @Onleaks sprak al van een nieuwe bron.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel