LG Velvet 5G komt naar Europa en de VS


Na de lancering in Zuid-Korea, zal de LG Velvet binnenkort ook elders verkrijgbaar zijn. De telefoon is al op verschillende Europese websites verschenen en een Amerikaanse lancering wordt ook verwacht.

Mogelijk mikt LG op een geleidelijke uitrol van de Velvet langs Europa. Voorlopig zien we het model alleen op de Italiaanse, Spaanse, Duitse, Slowaakse en Turkse site van LG. Het ging de afgelopen jaren niet zo goed met LG dus dat zou een voorzichtige uitrol kunnen verklaren.

LG Velvet
Binnenkort in een winkel bij u in de buurt; de LG Velvet

De LG Velvet werd aangekondigd als een 5G-telefoon met groot 6,8 inch scherm, driedubbele camera inclusief een 48 MP sensor en draadloos opladen. LG legde tijdens de aankondiging echter vooral de nadruk op het uiterlijk. Zo zijn de camera's op de achterkant geplaatst als een vallende druppel en zijn er tal van natuurlijke rondingen gebruikt. De introductie van een extra LG-telefoon zou extra welkom zijn. Er zijn op dit moment erg weinig LG-telefoons verkrijgbaar. Het bedrijf worstelt al enige tijd met het vinden van succes. Vooral als het gaat om de dure high-end telefoons gaat het op dit moment niet goed. De Velvet zou een wat vriendelijker prijskaartje moeten krijgen. Hoeveel het precies moet gaan kosten is nog onduidelijk.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel