HTC lanceert half juni nieuwe mobiele telefoon


Hoewel het aantal beschikbare HTC telefoons afneemt, weerhoudt dit HTC er niet van om de handdoek in de ring te gooien. Ze hebben een persevenement aangekondigd voor dinsdag 16 juni. Mogelijk krijgen we daar de reeds uitgelekte HTC Desire 20 Pro te zien.

Het verhaal van HTC is niet erg gelukkig. De beginjaren waren veelbelovend, maar de laatste tijd gaat het zo slecht dat we ons afvragen, soms hardop, of we niet beter de stekker eruit kunnen trekken. Gelukkig is HTC net zo eigenwijs als wij en zetten ze door. Iets wat we wel kunnen waarderen. Of dat ook geldt voor deze HTC Desire 20 Pro valt nog te bezien.

HTC launch

Mogelijk zien we hem dus tijdens een persevenement in Taiwan op dinsdag 16 juni 2020. Naar verluidt is de Desire 20 Pro een Android 10-smartphone met een punch-hole display en meerdere camera's aan de achterkant. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 665 wat ons niet erg 'Pro' in de oren klinkt. Alleen als de prijs concurrerend genoeg is zien we een mooie toekomst voor dit toestel.

Bekend, specs niet

Renders van het toestel verschenen eerder dit jaar, dus we weten ongeveer hoe het toestel eruitziet. Veel specificaties zijn echter nog onbekend. Zo weten we bijvoorbeeld nog steeds niet hoe groot het scherm is. Dat zullen we volgende week ongetwijfeld te weten komen, en dan zal HTC ook wat meer onthullen over zijn toekomstplannen (of het gebrek daaraan).

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel