OnePlus kondigt goedkopere lijn van smartphones aan


OnePlus kondigt goedkopere lijn van smartphones aan

Met elk jaar dat voorbijging, werden de telefoons van OnePlus een beetje duurder. Daar wil het bedrijf iets aan doen. Zonder ook maar één telefoon te laten zien, kondigt het een nieuwe lijn van betaalbare smartphones aan.

Waarschijnlijk doelt OnePlus CEO Pete Lau in zijn mail op de OnePlus Nord of "8 Lite" of een andere naam. Het goedkopere broertje van de OnePlus 8 moet uiteindelijk bestaan uit een hele nieuwe lijn die zich kenmerkt door zijn lage prijs. Hiermee wil OnePlus terugkeren naar zijn roots. De eerste OnePlus was een echte vlaggenschip killer. High-end hardware voor een zeer scherpe prijs. Maar net als bij veel andere fabrikanten zijn de prijzen opgelopen tot bijna duizend dollar.

Details nog onbekend

Details over de nieuwe serie van OnePlus zijn er nog niet. Er zijn nog geen producten aangekondigd en we kennen nog geen specificaties. Zelfs een prijs is nog onbekend. OnePlus zegt wel dat het de nieuwe serie eerst in Europa en India zal uitbrengen. Dat betekent dat Noord- en Zuid-Amerika nog even geduld moeten hebben. Hoewel er ook een mogelijkheid is dat de nieuwe serie helemaal niet uit zal komen. Zodra er meer bekend is over de nieuwe OnePlus telefoons lees je het hier.


Prijsvergelijker OnePlus Nord
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Blue Marble
€ 629,97 € 637,97   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus Nord


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel