Motorola Moto G 5G met 6 camera's gespot


Lenovo lijkt te werken aan een goedkopere 5G-telefoon in zijn Moto G-serie. Beelden van deze Moto G 5G zijn opgedoken en tonen een totaal van 6 camera's. 4 aan de achterkant en 2 aan de voorkant.

Beelden van de Motorola Moto G 5G zijn verschenen op de Patreon-pagina van @evleaks. Naast de voor- en achterkant, krijgen we ook een blik op de zijkant. Dit is waar we de vingerafdrukscanner vinden.

Motorola Moto G 5G
Nieuwe 5G-telefoon van Motorola; de Moto G 5G

De laatste tijd gebruikt Motorola de Moto G-serie vooral voor scherp geprijsde middenklasse modellen. Dat zou je niet meteen zeggen van de Moto G 5G als je naar de afbeeldingen hierboven kijkt. Met in totaal 6 camera's is hij goed uitgerust met beeldsensoren. De resolutie is een beetje te laag om te lezen waar de vier verschillende sensoren voor gebruikt worden. Maar we lezen wel "48 megapixels", wat lijkt te bevestigen dat we hier met een middenklasse telefoon te maken hebben.

Dubbele selfiecamera

Onze interesse gaat echter vooral uit naar de voorkant. Daar zien we dubbele punch-holes die ook nog eens relatief klein zijn. Andere telefoons met dubbele selfiecamera's maken vaak gebruik van een pilvormige uitsparing. Specificaties van de dubbele selfiecam zijn nog onbekend. Dat geldt niet voor de aanwezigheid van 5G. De naam verraadt de belangrijkste functie. En dat beperkt de keuze van de processor. Wellicht gebruikt Motorola de Snapdragon 765G net als de edge. Maar het is ook niet ondenkbaar dat het kiest voor een 5G-chip van MediaTek.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel