Evleaks toont beelden van Samsung Galaxy Z Fold 3 en Flip 3


Na lang wachten hebben we eindelijk persmateriaal van de opvouwbare Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3. Dit lijken zogenaamde pers renders te zijn die zojuist op de tijdlijn van @evleaks zijn verschenen.

Toegegeven, er verschenen eerder al wat 'stills' (beelden uit een video) van de Z Flip 3. Die lieten al een dual tone design zien. De camera en het secundaire scherm zitten in het zwarte gedeelte, terwijl de rest van de telefoon een uitgesproken accentkleur heeft. Tot zover weinig verrassingen, hoewel we de gouden versie nog niet eerder hadden gezien. Het is ook een kleur waarin de huidige Z Flip nog niet verkrijgbaar is.

Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3
De Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3

De render laat ook duidelijk zien dat het tweede scherm aan de voorkant van de Flip 3 zo veel groter is dat er 2 rijen tekst op passen. De dubbele camera's lijken ook groter en hebben elk hun eigen cirkelvormige uitsparing, waardoor ze wat meer opvallen. De afbeelding hierboven onthult niet veel meer, dus er blijft nog wat te raden over.

Samsung Galaxy Z Fold 3 met S Pen ondersteuning

En dan is er natuurlijk nog de Z Fold 3. Het zal de eerste foldable zijn die de S Pen ondersteunt. De afbeelding hieronder bevestigt dat gerucht volledig. Op de pen staat het volgende geschreven; "Fold Edition". Dit is een duidelijk signaal dat de foldable-lijn een eigen S Pen-versie zal krijgen.

Samsung Galaxy Z Fold 3 in Black
De Samsung Galaxy Z Fold 3 in het zwart

Samsung past een pil-vormige camera module toe die 3 verschillende camera sensoren bevat. Samsung maakt geen gebruik van de Contour Cut Camera lay-out die we zien op de S21 series. Het uiterlijk van de derde Fold lijkt grotendeels op zijn voorganger, op enkele kleine details na. Het is mogelijk dat Samsung een nieuwe generatie scharnier gebruikt, maar dat kunnen we uit deze afbeelding niet opmaken.

En toch zijn we erg blij met de bovenstaande beelden. Ze bewijzen dat we weer een stap dichter bij de lancering zijn. Wanneer Samsung beide 'foldables' zal aankondigen valt nog te bezien. Het laatste gerucht is dat augustus de maand van aankondiging zal zijn. We zullen zien.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Fold 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Refurbished.be
512 GB Phantom Green Licht gebruikt
€ 867,00 € 867,00   Bekijk
Refurbished.be
512 GB Phantom Green Zo goed als nieuw
€ 959,00 € 959,00   Bekijk
Fnac
512 GB Phantom Silver
€ 975,00 € 975,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Fold 3


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Flip 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 Go Noir
€ 459,00 € 459,00   Bekijk
Refurbished.be
128 GB Phantom Black Licht gebruikt
€ 572,00 € 572,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Flip 3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel