Waar is de Google Pixel 4a?

Misschien uitgesteld tot oktober


Hij had al aangekondigd moeten zijn; het goedkope broertje van de Pixel 4. De Pixel 4a zou worden aangekondigd op het I/O-evenement, maar dat evenement werd afgelast vanwege corona. En het gerucht gaat nu dat de verkoopdatum weer is uitgesteld, mogelijk naar oktober.

Natuurlijk kan alles veranderen, maar als de verkoopdatum van de Pixel 4a inderdaad oktober is kunnen ze hem beter de Pixel 5a noemen. Die datum ligt nogal dicht bij de lancering van de Pixel 5 en 5 XL. Google lijkt niet te weten wat te doen met het apparaat. Waarom duurt het zo lang?

Google Pixel 4a banner
Ze hebben al reclame gemaakt voor de Pixel 4a

De Google Pixel 3a is een zeer sterk product. We durven zelfs te stellen dat het aan de overgrootvader van de iPhone SE (2020) ligt. De beste camera die je kunt krijgen in een verder eenvoudige (en betaalbare) telefoon. We kijken dus reikhalzend uit naar de Pixel 4a. Hij heeft zijn oorspronkelijke lanceringsdatum in maart niet gehaald, en misschien haalt hij juli ook niet. Of toch wel? Want misschien wordt hij wel in juli aangekondigd, maar volgens Jon Prosser zal hij niet voor oktober in de winkels liggen. Nu heeft de doorgaans onbeleefde Prosser geen vlekkeloze staat van dienst, dus we zullen gewoon moeten afwachten.

13 juli aankondiging?

Vraag blijft; waar blijft de Google Pixel 4a? Waarom heeft Google zo veel moeite om het uit te brengen? Is het een marketing dingetje of zijn er technische problemen? Mogelijk horen we het op 13 juli als het wordt aangekondigd en als een journalist de ballen heeft om Google te vragen hoe het zit.

Afbeelding: @evleaks


Prijsvergelijker Google Pixel 4a
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Refurbished.be
Schwarz Zichtbaar gebruikt
€ 221,00 € 221,00   Bekijk
Fnac
Schwarz
€ 237,84 € 237,84   Bekijk
Refurbished.be
Schwarz Licht gebruikt
€ 242,00 € 242,00   Bekijk
Refurbished.be
Schwarz Zo goed als nieuw
€ 277,00 € 277,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 4a


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel