Samsung Galaxy Note 20 Ultra in Mystic Bronze laat zich zien


Het duurt niet lang meer en Samsung kondigt de Galaxy Note20 serie aan. Onderdeel daarvan is de Note 20 Ultra en dat is precies wat we vandaag zien.

We zijn niet erg verrast door het verschijnen van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Samsung lekte immers al eerder een afbeelding van het toestel. Ten opzichte van de reguliere Note 20 lijkt deze Ultra een extra camerasensor te hebben. Mogelijk is dit voor een nauwkeurigere diepteherkenning. Daarnaast springt de nieuwe kleur er echt uit. Samsung lijkt veel moeite te steken in deze Mystic Bronze kleur voor de tweede helft van 2020. Ook andere producten zullen deze kleurtint krijgen.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra in Mystic Bronze

Afbeeldingen van de Note20 Ultra zijn verschenen op de Patreon-pagina van @evleaks. Zijn over het algemeen betrouwbare lekken geven eerder een goed beeld van aankomende telefoons. Hetzelfde geldt voor de aankomende Note20-serie van Samsung. Inmiddels is duidelijk geworden dat deze een vrij nieuw uiterlijk zal krijgen met veel aandacht voor het nieuwe camera-eiland.

Uitgepakt evenement

De verwachting is dat Samsung de Galaxy Note 20 Ultra samen met de Note 20 gaat gebruiken, Note 20 Plus en kondigt Samsung op 5 augustus mogelijk de Galaxy Z Fold 2 aan. Op deze datum houdt Samsung een Unpacked Event dat vanwege het coronavirus alleen online gehouden zal worden.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Mystic Bronze
€ 545,00 € 545,00   Bekijk
Refurbished.be
256 GB Mystic Bronze Zo goed als nieuw
€ 718,00 € 718,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel