Officiële renders tonen Samsung Galaxy Z Fold 2


Na een nogal donker ogende afbeelding van de Fold2, zijn nu de officiële renders verschenen. Deze afbeeldingen tonen twee verschillende kleuren, waaronder het nieuwe Mystic Bronze.

Inmiddels weten we al aardig wat over de Fold 2. Hij lijkt veel op de bestaande Fold maar krijgt een groter scherm. Dit is vooral merkbaar aan de buitenkant. Het scherm strekt zich uit van hoek tot hoek, waardoor het een veel moderner uiterlijk krijgt dan de originele Fold

Samsung Galaxy Z Flip2 in Mystic Bronze
Samsung's Galaxy Z Fold2 in Mystisch Brons

Er zijn ook tal van verbeteringen aan de binnenkant. Zo krijgt het scherm een toplaag van echt glas (UTG) en is de grote inkeping vervangen door een subtielere punch-hole. Ook het formaat is iets verbeterd. Dankzij de nu vrijgegeven renders van MySmartPrice zien we dat Samsung de Z Fold 2 wil uitbrengen in 2 verschillende kleuren; Mystic Black en Mystic Bronze. Dat gaan we in de toekomst nog veel meer zien, bijvoorbeeld bij de aankomende Note 20 modellen.

Verschillen met de Fold

Of er veranderingen zijn aangebracht aan het scharnier is niet direct duidelijk. Wel ziet de behuizing er wat verfijnder uit doordat hij op sommige plekken wat compacter is. Qua overige specificaties kunnen we veel gelijkenissen verwachten met de Note20-serie. Deze zal op 5 augustus gelijktijdig worden aangekondigd. Denk dus aan een scherm met hogere verversingssnelheid, vernieuwde camera's en natuurlijk 5G-ondersteuning.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel