Samsung bevestigt: Galaxy Z Fold 3, Flip 3, Buds 2 en Watch4 komen 11 augustus


Samsung heeft naar verluidt tegen Koreaanse media bevestigd wanneer de volgende Galaxy Unpacked zal plaatsvinden: Woensdag 11 augustus. Een afbeelding van de aankondiging circuleert op het internet met daarop de volgende hashtags: #ZFold3, #ZFlip3, #Buds2 en #Watch4. Het is echter nog onduidelijk of die afbeelding echt van Samsung afkomstig is.

Het ligt voor de hand dat de Galaxy Z Fold3, Z Flip3, Buds 2 en Watch4 (Active en Classic) dan officieel aangekondigd zullen worden. Al maanden duiken deze toestellen op in verschillende nieuwspagina's over de hele wereld. Normaal gesproken stuurt Samsung een persbericht naar alle media tegelijk met een uitnodiging. Door het alleen naar Koreaanse media te sturen, zoals gemeld door Ddaily.co.kr, is enigszins ongebruikelijk.

Galaxy Unpacked 11 augustus
De uitnodiging in kwestie zoals gepubliceerd door GSMArena

Het evenement vindt plaats op woensdag 11 augustus om 10 uur EST (16:00 CEST) en kan worden gevolgd via een livestream op de eigen website van Samsung. Zoals de laatste tijd gebruikelijk is geworden. Voordat u uw agenda markeert, raden wij u aan nog even te wachten. Wat ons betreft kun je het evenement pas definitief bevestigen als Samsung wereldwijd uitnodigingen heeft verstuurd.

Grote keynote

Al met al belooft het een drukke keynote te worden met veel productaankondigingen. In het kort belooft de Galaxy Z Fold 3 de eerste foldable te worden met S Pen-ondersteuning, een onzichtbare selfiecamera onder het scherm en een verbeterd scharnier. De Fold3 krijgt een groter secundair scherm. Beide foldables worden mogelijk uitgerust met een waterbestendige behuizing met IP-rating. Dit zou een primeur zijn voor een foldable. De Buds 2 krijgt een nieuw uiterlijk met mogelijk actieve ruisonderdrukking terwijl de Watch4 het eerste Galaxy-horloge wordt dat gebruikmaakt van Google's nieuwe versie van Wear OS.

Samsung Galaxy Watch4 Classic
De Samsung Galaxy Watch4 Classic, via AndroidHeadline

De Watch4 komt er in een Active-versie met dunnere schermranden en een Classic-versie met roterende bezel. Tijdens de introductie van de nieuwe versie van Wear OS kondigde Google al aan dat de horloges met het nieuwe besturingssysteem aanzienlijk sneller zouden zijn. Naast Wear OS draaien de nieuwe horloges van Samsung op een aangepaste versie van One UI. Deze gebruikersinterface is speciaal ontworpen voor smartwatches en heeft een strakke integratie met One UI voor Samsung Galaxy telefoons.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Z Fold 3 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Z Flip 3 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Watch4 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel