Eindelijk officieel: Samsung Galaxy Unpacked gepland voor 11 augustus

"Maak je klaar om te ontvouwen"


De datum werd door bijna iedereen genoemd, behalve door Samsung zelf. Hoewel het dat onofficieel deed via Bixby. Maar nu is de uitnodiging over de hele wereld verstuurd; 11 augustus is wanneer de volgende opvouwbare Samsung Galaxy telefoons zullen worden aangekondigd. "Maak je klaar om uit te vouwen".

"Meer dan ooit hebben we flexibele en veelzijdige mobiele apparaten nodig die ons snelle leven kunnen bijhouden en ons in staat stellen optimaal van elk moment te genieten", luidt de uitnodiging. En de bijbehorende afbeelding laat weinig te wensen over. Woensdag 11 augustus krijgen we de Fold 3 en Flip 3 te zien; Samsung's volgende generatie opvouwbare telefoons.

Samsung Galaxy Packed

Het evenement is op 11 augustus live te volgen via youtube.com/samsung om 16:00 CEST. Naast twee nieuwe foldables wordt ook de Galaxy Watch 4 serie verwacht. Deze zal bestaan uit een Active en Classic versie en zal verkrijgbaar zijn in twee verschillende maten. En dan vergeten we gemakshalve nog de Galaxy Buds 2 die ook wordt verwacht. Het belooft dus een van de drukste Unpacked in lange tijd te worden.

Bixby hint

De datum van 11 augustus wordt al een tijdje genoemd, mede dankzij gelekte berichten van Samsung. Een Zuid-Koreaanse publicatie wist begin juli de datum uit Samsung te krijgen. De beste hint werd nog niet zo lang geleden onthuld door @UniverseIce. Hij/zij vroeg aan Bixby, de digitale assistent van Samsung, wanneer de lancering van de Fold3 zou plaatsvinden. Bixby antwoordde hierop in morse met "AUGUST 11". We houden altijd van een mysterieus antwoord dat waar blijkt te zijn.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Fold 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Refurbished.be
512 GB Phantom Green Licht gebruikt
€ 867,00 € 867,00   Bekijk
Refurbished.be
512 GB Phantom Green Zo goed als nieuw
€ 959,00 € 959,00   Bekijk
Fnac
512 GB Phantom Silver
€ 975,00 € 975,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Fold 3


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Flip 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
128 Go Noir
€ 499,00 € 499,00   Bekijk
Refurbished.be
128 GB Phantom Black Licht gebruikt
€ 572,00 € 572,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Flip 3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel