Alle renders van Samsung Galaxy Z Fold 3 in de openbaarheid


Ergens in augustus 2021, dat is wanneer het zou moeten gebeuren. Dat is wanneer Samsung de Galaxy Z Fold 3 zal aankondigen. Zoveel is wel duidelijk. We hebben al specificaties gelezen, afbeeldingen gezien en informatie gehoord. En we kunnen er nog steeds niet genoeg van krijgen.

En daarom vinden we deze extra renders die 91mobiles vond helemaal niet erg. Daarop zien we de Samsung Galaxy Z Fold 3 in drie verschillende kleuren. De zwarte versie zagen we eerder, de groene en roze gradiënt versie zijn nieuw.

Samsung Galaxy Z Fold 3 in roze kleurverloop
Galaxy Z Fold 3 in roze kleurverloop

Ondertussen is er niet veel nieuws meer te vertellen. De Fold3 zou de eerste zijn met een camera onder het scherm, maar zoveel was al wel duidelijk. De cameramodule aan de achterkant zal een stuk smaller zijn, maar heeft nog steeds 3 camera's. Verwacht wordt dat deze allemaal 12 megapixel zijn. Hiervan zou vooral de ultragroothoekcamera verbeterd moeten zijn, wat resulteert in scherpere foto's.

Eerste Galaxy met camera onder display

Samsung Galaxy Z Fold 3 in GreenSamsung Galaxy Z Fold 3 zijkant in RozeSamsung Galaxy Z Fold achterkant in Zwart
De Galaxy Z Fold3 in alle kleuren en vanuit alle hoeken

Samsung zal naar verwachting de Fold 3 op sommige markten uitbrengen met zijn eigen Exynos en andere met een Snapdragon-versie. Samsung hanteert dezelfde strategie voor zijn Galaxy S21-serie. Meer informatie volgt hopelijk in augustus wanneer Samsung het toestel officieel aankondigt, mogelijk samen met de Flip 3


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Fold 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Paradigit
256 GB Phantom Black
€ 1.799,00 € 1.799,00   Bekijk
Coolblue
256 GB Phantom Black
€ 1.799,00 € 1.799,00   Bekijk
MediaMarkt
256 GB Phantom Black
€ 1.799,00 € 1.799,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Fold 3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel